Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Команда ВКСС ВІТІ призер Відкритого турніру з міні футболу

Добавлено: 22.05.2019 Переглянуто: 1136


21 травня 2019 року в м. Полтава на базі спортивного комплексу «Динамо» відбувся Відкритий турнір з міні футболу. Змагання були організовані командуванням військової частини 3052 (Національної гвардії України) за сприянням громадської організації «Спорт для всіх» та керівництва спортивного товариства «Динамо» з метою підвищення спортивної майстерності, фізичної підготовленості, пропаганди здорового способу життя та закріплення товариських відносин між учасниками змагань.

В даному турнірі з міні футболу приймали участь 6 команд.

Спортсмени, які захищали честь своїх команд не збирались поступатись один одному до останніх секунд матчів, демонструючи свою спритність, влучність на уміння маневрувати з м’ячем. Але, як і годиться в спорті, за підсумками змагань призові місця посіли лише три команди… ТРЕТЄ МІСЦЕ – команда ВКСС ВІТІ.

Необхідно пам’ятати, що змагання – в яких приймають участь курсанти – зміцнюють здоров'я, виховують міцний характер, загартовують організм, роблячи його витривалим і сильним. А ще, що не менш важливо, - піднімають настрій, допомагають знаходити однодумців і нових друзів. Саме це і є безцінним скарбом у спортивній та військовій діяльності для майбутнього сержанта Збройних Сил України!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх