Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів ВКСС ВІТІ у квесті «Уроки мужності»

Добавлено: 11.05.2019 Переглянуто: 952


11 травня 2019 року Полтавським обласним військовим комісаріатом спільно з керівництвом коледжу та всеукраїнською громадською організацією «Українська асоціація інвалідів АТО» з метою військово-патріотичного виховання на території Полтавської гімназії №33 було проведено квест «Уроки мужності».

Особовим складом Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на місці проведення заходу було організовано навчальне місце з інженерної (мінної) підготовки. Курсанти Військового коледжу провели заняття з учнями з тактико-технічних характеристик ручних гранат та правил поводження з ними.

Військовослужбовцями коледжу було розгорнуто агітаційно-довідковий центр, щодо умов вступу та навчання в інституті і всім учасникам заходу було надано агітаційний матеріал.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх