Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Завершальний етап 3-х місячної підготовки на 5 КППК

Добавлено: 19.04.2019 Переглянуто: 1162


Комплексним випусковим екзаменом у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації закінчується підготовка на 5 курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів за призовом та військовослужбовців рядового та сержантського складу з вищою освітою.

Підготовка слухачів була організована та проведена в польових умовах – на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту (смт. Семиполки), за 3-х модульною системою, яка включає: індивідуальну загальновійськову, індивідуальну фахову та колективну фахову підготовки.

Загально-тактичні, тактико-спеціальні питання, відпрацювання нормативів зі спеціальності, питання бойового застосування сучасних засобів проводового, радіо, супутникового та транкінгового зв'язку, способів організації родів та видів зв'язку, які виносяться на комплексний випусковий екзамен, відпрацьовуються офіцерами та сержантами на розгорнутій техніці в польових умовах та з використанням тактичного фону виконання навчальних завдань.

Випускники курсів показали високі результати, старанність та наполегливість під час складання теоретичної та практичної складової загальновійськової, тактико-спеціальної та фахової підготовки.

Останнім випробуванням для офіцерів за призовом та майбутніх “молодших лейтенантів” стало виконанням військовослужбовцями нормативів та навчальних завдань із застосування сучасних систем та засобів зв'язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх