Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Моральний вибір лідера

Добавлено: 05.04.2019 Переглянуто: 1207


4 квітня курсанти Факультету телекомунікаційних систем, взяли участь в магістерській програмі з управління неприбутковими організаціями в Києві, що відбувалась в Інституті лідерства та управління УКУ . Захід розпочався з знайомства у форматі кафе-семінару з випускниками та студентами програми та лекцією отця Андрія Зелінського «Моральний вибір лідера»

Довідково:

Андрій Зелінський (Andriy Zelinskyy) – священик УГКЦ, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», заступник керівника Департаменту військового капеланства в Українській греко-католицькій церкві; раніше – військовий капелан 36-ої окремої бригади Морської піхоти ВМС ЗСУ.

Автор книг про духовність у часі війни «Соняхи», «На ріках вавилонських».

Філософську освіту здобував у St. Basil College, Стамфорд, США; богословську – у Pontificia Universita Gregoriana, Рим, Італія; політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», Київ.

Основні сфери наукових інтересів та напрямки пасторальної діяльності: християнська духовність у контексті сучасної культури, ідеологія національної безпеки та задоволення духовних потреб військовослужбовців.

З червня 2014 р. бере активну участь у забезпеченні духовною підтримкою українських військових у зоні АТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх