Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Козацький дух курсантів зв’язківців на чемпіонаті Збройних Сил України з рукопашного бою

Добавлено: 22.03.2019 Переглянуто: 1188


В період з 19 по 21 березня в Житомирі, на базі спортивного комплексу «Динамо», відбулися змагання на першість Збройних Сил України з рукопашного бою серед видів ЗС України, вищих військових навчальних закладів та турнір з рукопашного бою на честь Героя України полковника Тараса Сенюка, який загинув в боях під Слов’янськом у 2014 році.

У турнірі за кубок імені командира батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади змагалися майже 150 найкращих спортсменів-військовослужбовців з різних видів і родів військ і також курсанти вищих військових навчальних закладів.

Протягом двох днів, на спортивну арену виходили найкращі армійські спортсмени, призери чемпіонатів Європи та Світу, майстри спорту міжнародного класу, які не одноразово представляли Україну на міжнародній арені.

Збірна команда нашого військового інституту виступала в складі:

ст. солдат Власюк Т.С. – 17 курс;

солдат Бруслевський В.Р. – 17 курс;

солдат Василець А.А. – 17 курс;

солдат Матяш Д.І. – 17 курс;

ст. солдат Прядка О.С. – 26 курс;

солдат Голота Р.С. – 28 курс;

солдат Дудка В.В. – 36 курс;

солдат Гаврилов О.Ю. – 38 курс;

солдат Довгий О.С. – 38 курс;

солдат Саух І.В. – 38 курс;

солдат Білоусов Д.А. – ІТВ,

та у нелегкій та безкомпромісній боротьбі посіла високе ТРЕТЄ МІСЦЕ.


Тренував та готовив команду до змагань старший викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту – майор МІРОШНИЧЕНКО С.М.

Абсолютним чемпіоном Збройних Сил України у ваговій категорії до 80 кг став старший солдат ПРЯДКА О.С., який в фіналі змагань больовим прийомом здолав представника Десантно Штурмових Військ і здобув дострокову перемогу (без варіантів для суддів).

Друге місце в особистій у ваговій категорії більше 90 кг в першості серед вищих військових навчальних закладів виборов солдат БІЛОУСОВ Д.А., (на жаль, поборотися за чемпіонство Данилу завадила травма).

Третє місце в особистій у ваговій категорії до 65 кг в першості серед вищих військових навчальних закладів став солдат ГОЛОТА Р.С. (дострокова перемога, нокдаун).

Завершився Всеармійський чемпіонат урочистим нагородженням переможців, яким вручили перехідний Кубок, грамоти та медалі. Кожен спортсмен, який зайняв призове місце у своїй ваговій категорії, отримав грошовий приз. Окрім того, переможці змагань отримали від командувача ДШВ ЗС України цінні подарунки.

Бажаємо нашим спортсменам і в подальшому спортивних ПЕРЕМОГ та з гордістю захищати честь і носити звання - курсант Військового інституту телекомунікацій та інформатизацій імені Героїв Крут!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх