Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Науково-практична конференція: “Боротьба за незалежність: революція, державність, соборність”

Добавлено: 22.03.2019 Переглянуто: 1006


В рамках заходів військово-патріотичного та культурного виховання особового складу, курсанти інституту під керівництвом старшого викладача кафедри військово-гуманітарних дисциплін кандидата історичних наук Вікторії Садикової взяли активну участь у науково-практичній конференції “Боротьба за незалежність: революція, державність, соборність”, проведену за сприяння Спілки офіцерів України і Міністерства молоді та спорту.

Під час засідання курсантам вдалося прослухати цікаві доповіді відомих сучасних українських істориків, долучитися до активної дискусії. Особливо цінним для молодих науковців нашого інституту стало знайомство із Надзвичайним та Повноважним послом України Ігорем Турянським та фундатором Концепції Збройних Сил України Віталієм Лазоркнім.

Виступ курсанта Олексія Корольова на тему: “Визвольна боротьба українського народу у роки Другої світової війни і повоєнний період” викликав неабияку зацікавленість в учасників конференції, спонукавши їх до жвавого обговорення.

Вкотре курсантам ВІТІ вдалося вразити професійних істориків та військовослужбовців глибокими знаннями з історії української держави та армії.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх