Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Слухач ВІТІ – срібний призер Міжнародної студентської олімпіади

Добавлено: 17.04.2024 Переглянуто: 176


На базі Національного авіаційного університету було проведено Х Міжнародну студентську олімпіаду «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів».

В олімпіаді взяли участь понад 100 студентів та курсантів із 28 закладів освіти України, Польщі, Грузії та Казахстану.

Змагання складалися з двох етапів: командних змагань, які проводилися онлайн та індивідуальних змагань у змішаному форматі.

У результаті запеклої боротьби, слухач факультету бойового застосування систем управління та зв’язку спеціальності 125 Кібербезпека та захист інформації лейтенант Олександр Братчик посів почесне ІІ місце, ставши срібним призером олімпіади.

Організаторами заходу від НАУ виступили Факультет комп’ютерних наук та технологій, Факультет кібербезпеки та програмної інженерії, Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій, Центр інновацій та компетенцій «Кібер Дія» НАУ, НДЛ протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі та НКЦ «ІТ-Академія». Партнерами заходу виступила Наукова асоціація кібербезпеки України.

Вітаємо Олександра та бажаємо стрімкого розвитку в професійному напрямку!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх