Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському студентському професійному творчому конкурсі наукових робіт із галузі “Гендерні дослідження”

Добавлено: 22.11.2023 Переглянуто: 447


Відповідно до листа від Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти” Міністерства освіти і науки України від 20.11.2023 року № 21/08-2044, щодо проведення Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу наукових робіт із галузі “Гендерні дослідження” (далі – Конкурс), на базі Центрально-українського державного університету імені Володимира Винниченка.

Метою Конкурсу є стимулювання наукової діяльності, сприяння усвідомленню студентами сутності гендерних проблем, розвитку гендерної свідомості, гендерної чутливості до соціальної реальності, формування заглибленого розуміння ролі жінки в економіці та суспільстві.

Конкурс проводиться у два етапи: I етап – до 28.02.2024 р. – підготовка наукових робіт у закладах вищої освіти та подання їх до базового закладу вищої освіти. II етап – до 29.03.2024 р. – рецензування конкурсних робіт. Квітень 2024 р. – проведення підсумкової науково-практичної конференції у режимі відеоконференції. Участь у Конкурсі дистанційна і безоплатна.

Детальна інформація щодо Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу наукових робіт із галузі “Гендерні дослідження” доступна на сайті Центрально-українського державного університету імені Володимира Винниченка https://cusu.edu.ua/ua .

Куратори Конкурсу у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут: викладач кафедри військово-гуманітарних дисциплін Олеся Церковняк-Городецька (телефон 066 850 25 77), начальник науково-організаційного відділу Ірина Діянчук (телефон 067 453 34 17).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх