Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Півсотні курсантів військового коледжу отримали дипломи

Добавлено: 28.02.2018 Переглянуто: 1139


28 лютого 2018 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася урочиста церемонія випуску молодших сержантів, які успішно завершили навчання та здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» за спеціальностями 122: «Комп’ютерні науки», 172: «Телекомунікації та радіотехніка» та здобули кваліфікацію техніка електрозв’язку.

Слід наголосити, що 4 випускника Військового коледжу сержантського складу виявили старанність у навчанні та закінчили Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на відмінно та отримали дипломи з відзнакою, серед них: Хотульов С. О., Божко В. А., Мележик О.О., Марченко Р.О.

Привітати випускників завітали рідні та близькі, представники міського самоврядування, духовенство міста Полтави та представники обласної теле-радіо компанії «Лтава» які в свою чергу висвітлять даний урочистий захід на обласному телебаченні.

Також заступник начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з навчальної роботи полковник Сілко О.В. від імені начальника інституту та від себе особисто привітав випускників зі святом та подякував педагогічному складу коледжу за плідну працю у вихованні спеціалістів з високим рівнем підготовки.

У ході заходу заступник начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з навчальної роботи полковник Сілко О.В. відповідно наказу начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут від 14 лютого 2018 року № 56, вручив 12-м військовослужбовцям Військового коледжу, які брали участь у проведенні АТО на території Донецької та Луганської областей, відзнаку начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України – нагрудний знак «Учасник АТО».

Після напутніх слів начальника Військового коледжу ВІТІ полковника Злобіна К.В., випускники зі святковим настроєм запропонували керівництву інституту і коледжу зробити загальне фото на пам'ять, після чого з батьками, близькими родичами пішли святкувати в родинному колі цю значну подію у їхньому житті.




© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх