Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День українського добровольця: як відзначили день звитяги у ВКСС ВІТІ

Добавлено: 14.03.2023 Переглянуто: 413


14 березня, з нагоди відзначення Дня українського добровольця, особовий склад Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут відвідали тематичну концертну програму, яка відбулася у Академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В.Гоголя.

Відкриття концерту розпочалося зі звучання Державного гімну та словами привітання від Голови Полтавської військової адміністрації Дмитра Луніна з подальшим нагородженням військовослужбовців та добровольців.

Захід було спрямовано на військово-патріотичне виховання військовослужбовців та вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань.

Довідково: День українського добровольця – урок пам'яті і день української звитяги. Саме 9 років тому розпочався бойовий шлях перших українських добровольців. Сьогодні – це надійний щит у боротьбі з ворогом.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх