Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ переглянули документальний фільм «Розщеплені на атоми»

Добавлено: 25.04.2021 Переглянуто: 531


26 квітня відзначається Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф (Міжнародний день пам’яті про чорнобильську катастрофу) саме в цей день 1986 року на Чорнобильській АЕС сталася одна з найтрагічніших техногенних аварій людства.

Курсанти інституту переглянули документальний фільм «РОЗЩЕПЛЕНІ НА АТОМИ» який і розповідає історію Чорнобильської трагедії.

Через історію очевидців в цьому фільмі курсанти дізналися про найбільшу техногенну катастрофу всіх часів та народів. З фільму «Розщеплені на атоми» стає зрозуміло, що ж насправді відбувалося в зоні відчуження на Чорнобильській АЕС. Але на відміну від стандартних проектів про трагедію, присвячених з'ясуванню того, хто ж винен в катастрофі, основна увага в цьому фільмі приділена саме постраждалим. Тим людям, життя яких були зруйновані після того, що сталося.

Головною героїнею фільму стане українка, яка втратила не тільки будинок, але й сім'ю. Творці проекту поговорять з учасниками подій. Чи змогли вони забути те, що сталося?

Дізнайтеся після перегляду фільму "Розщеплені на атоми".

Шана живим ліквідаторам!

Вічна пам’ять загиблим.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх