Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Виїзне засідання міжвідомчого міжрегіонального семінару Наукової Ради НАН України

Добавлено: 01.03.2019 Переглянуто: 905


В рамках проведення науково-практичних семінарів Національної Академії Наук України на кафедрі побудови телекомунікаційних систем факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулося засідання міжвідомчого міжрегіонального семінару Наукової Ради НАН України під керівництвом доктора технічних науку, професора Хорошка Володимира Олексійовича на тему «Сучасний стан та напрямки розвитку методології діагностування технічних систем».

В роботі семінару приймали активну участь ад’юнкти, докторанти та здобувачі наукової школи «надійності та діагностування складних технічних систем».

Були присутні доктора технічних наук Креденцер Б.П., Могилевич Д.І., Кузавков В.В., Толюпа С.В.

Особливий інтерес викликала доповідь к.т.н., доцента Хусаінова П.В. (докторант НОВ), також заслухано доповіді ад’юнктів Калантаєвської С.В., Романенко М.М. та здобувача Редзюка Є.В.

В ході семінару проведений конструктивний диспут та обговорені наукові напрацювання молодих науковців та висловлені побажання щодо подальшої співпраці наукових шкіл.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх