Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Урочиста церемонія випуску молодших сержантів ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 28.02.2019 Переглянуто: 1435


28 лютого 2019 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася урочиста церемонія випуску молодших сержантів, які успішно завершили навчання та здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» за спеціальностями 122: «Комп’ютерні науки», 172: «Телекомунікації та радіотехніка» та здобули кваліфікацію техніка електрозв’язку.

Слід наголосити, що 8 випускників Військового коледжу сержантського складу виявили старанність у навчанні та закінчили Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на відмінно та отримали дипломи з відзнакою, серед них: Кроленко А.В., Хлистуненко Я.Д., Бабич С.В., Меркулов О.І., Доманський Є.О., Роспірко Н.О., Москаленко Я.В., Ніколаєнко Ю.Ю.

Привітати випускників завітав секретар міської ради міста Полтава Шамота О.С., а також представники міського самоврядування, рідні та близькі. Священик покровської церкви міста Полтави Протоієрей В’ячеслав Рукас поздоровив випускників та благословив їх. Також для висвітлення даного урочистого заходу було запрошено представників засобів масової інформації (телеканали «ІРТ-Полтава», «Полтава UA», «Місто», «Громадське телебачення», інтернет-видання «Новини Полтавщини», представник інформаційної агенції Міністерства Оборони України та інші.)

Від імені начальника інституту та від себе особисто, випускників привітав начальник кафедри «Технічного та метрологічного забезпечення» Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Радзівілов Г.Д., також Григорій Данилович подякував педагогічному складу коледжу за плідну працю у вихованні спеціалістів з високим рівнем підготовки.

Після напутніх слів начальника Військового коледжу полковника Злобіна К.В. випускники зі святковим настроєм запропонували керівництво коледжу зробити загальне фото на пам'ять, після чого з батьками, близькими родичами пішли святкувати в родинному колі цю значну подію у їхньому житті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх