Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На базі ВІТІ імені Героїв Крут розпочато навчальний збір з кандидатами для здобуття вищої оперативно-тактичної освіти

Добавлено: 26.02.2019 Переглянуто: 1269


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут під загальним керівництвом начальника військ зв’язку ЗС України - начальника Головного управління зв’язку та інформаційних систем ГШ Збройних Сил України розпочато 4-х денний навчальний збір з офіцерами-зв’язківцями, кандидатами для здобуття вищої оперативно-тактичної освіти у Національному університеті оборони України.

Відповідно до плану навчального збору із потенційними вступниками організовуються вищезазначений захід з метою підготовки до вступу та попередньої професійної діагностики офіцерів.

Протягом перших двох днів навчального збору з офіцерами буде проведено тестування із загальновійськових дисциплін, фахової підготовки (вхідний контроль), медичний огляд, попередній контроль із визначення рівня фізичної підготовленості.

Крім цього, із вступниками буде організоване та проведено пробне тестування зі знання іноземної мови та психологічне тестування із використанням технологій дистанційного навчання, яке визначить рівень комунікативної та мовної компетенції офіцерів.

За результатами попередньої професійної діагностики серед майже 80-ти учасників навчальних зборів буде сформовано рейтинг кандидатів для направлення на вступні випробування найбільш підготовлених та перспективних офіцерів-зв’язківців Збройних Сил України.

Звертаючись до учасників навчального збору, начальник відділу підготовки військ та військових навчальних закладів Головного управління зв’язку та інформаційних систем ГШ Збройних Сил України полковник Олег Зароднюк зазначив, що цьогорічні збори допоможуть вам отримати поглибленні знання з фахової підготовки, бойового застосування систем управління та зв’язку і більш ретельніше підготуватись до вступних випробувань.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх