Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 25.02.2019 Переглянуто: 1307


Екзаменаційна комісія щодо освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст”

В період з 18 лютого 2019 року по 23 лютого 2019 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут працювала державна екзаменаційна комісія, яка приймала державні іспити у курсантів 3 курсу набору 2016 року для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст”.

Під час складання іспитів курсанти показали ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички, як фахівці зв’язку первинної, командної ланки управління, які знають будову сучасних засобів зв’язку, розповсюдження хвиль та сигналів, не лише вміють експлуатувати техніку зв'язку, а і розуміють фізичні процеси, які впливають на стан та якість зв'язку і використовуючи свій запас знань, отриманий під час навчання у коледжі, самостійно вивчати в подальшому новітню техніку яка буде поступати на озброєння без сторонньої допомоги та навчати підлеглих.

За спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» найбільш глибокі теоретичні знання та практичні вміння показали курсанти: Буря В.С., Щербаков Є.О., Товстоног Д.Ю.

За спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» високий рівень знань показали курсанти: Москаленко Я.В., Ніколаєнко Ю.Ю., Працеватий В.А., Тимчан К.І.

Курсанти Кроленко А.В., Хлистуненко Я.Д., Бабич С.В., Меркулов О.І., Доманський Є.О., Роспірко Н.О. Москаленко Я.В., Ніколаєнко Ю.Ю. підтвердили в ході екзамену свої високі знання та навички і представлені до отримання диплому про вищу освіту з відзнакою.

Усі курсанти випускного курсу здали іспит з фізичного виховання. За підсумками іспиту курсанти показали гарні результати із загальної фізичної підготовки під час виконання вправ, які характеризують фізичну якість «сила» та «швидкість», дещо гірші – з вправ на «витривалість». Щодо вправ зі спеціальної фізичної підготовки, то курсанти показали наполегливість та майстерність і виконали норматив на позитивні оцінки.

Колектив коледжу щиро вітає курсантів-випускників з успішною здачею державних іспитів та бажає всім натхнення, наснаги, нових звершень, впевненості у своїх силах та професійного зростання!

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні в Полтаві

20 лютого 2019 року у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В.Гоголя пройшло урочисте зібрання присвячене вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

На урочисті збори прийшли заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Олег Пругло, учасники революції Гідності, працівники Полтавської ОДА, громадські активісти, а також полтавці, яким не байдужі події на Майдані п’ятирічної давнини.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв Небесної Сотні та згадали тих хто віддав своє життя за свободу України, після чого на сцені театр виступили творчі колективи Полтавщини. Свої авторські пісні учасникам заходу подарував учасник АТО, поет Руслан Давидович.

Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали захід аби вшанувати пам`ять своїх співвітчизників загиблих на майдані. Також курсанти коледжу прийняли участь у вищезазначеному заході несучи почесну варту зі стягами військових частин з яких загинули військовослужбовці Полтавської області під час проведення АТО та ООС.

З даного заходу військовослужбовці коледжу винесли для себе, те що Революція Гідності це трагічна сторінка української історії. Герої Небесної Сотні полягли за честь, волю та право бути українцями. Вони полягли за свою Батьківщину. Їхній подвиг навіки закарбувавсь у наших серцях!

Документальний фільм – “Дебальцеве”

24 лютого 2019 року з метою, утвердження спадкоємності традицій борців за незалежність держави, донесення достовірної інформації про роль Збройних Сил України у захисті суверенітету та незалежності України під час відбиття російської збройної агресії у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов перегляд документального фільму – “Дебальцеве”. Над фільмом працювало Військове телебачення України разом із Міжнародною волонтерською спільнотою InformNapalm та Національним військово-історичним музеєм України.

Оборона Дебальцевого – це жорстока битва, яка розгорнулася на початку 2015-го року та завершилася 18-19 лютого, коли українськими військами було залишено оточений плацдарм.

Метою проведення даного заходу було ознайомити курсантів коледжу з одним із найбільш кровопролитних і суперечливих епізодів війни на Сході. Неймовірними історіями про подвиги та факти героїзму наших співвітчизників. А також з маловідомими деталями та свідченнями учасників тих подій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх