Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відкрили «Кімнату традицій»

Добавлено: 24.02.2019 Переглянуто: 1823


На факультеті Телекомунікаційних систем відбулася довгоочікувана подія — для курсантів навчальних курсів факультету урочисто відкрили «Кімнату традицій».

Заступник начальника факультету з морально-психологічного забезпечення майор Антон Ланко зазначив, що така «Кімната традицій» у військовому інституті вперше відкривається на 16 навчальному курсі факультету телекомунікаційних систем.

— Такі кімнати є в арміях інших країнах світу, тільки в них інші назви, а так як наша країна наближається до стандартів НАТО і в Збройних Силах України впроваджуються національно-бойові традиції українського війська така кімната позитивно вплине на морально-психологічний стан особового складу, — наголосив офіцер.

В подальшому «Кімнати традицій» будуть відкриті на інших навчальних курсах курсантських підрозділів факультету.

Після шикування військовослужбовці факультету відвідали «Кімнату традицій», яка призначена для зняття напруги після несення служби в добових нарядах, у вихідні та святкові дні особовим складом навчальних курсів. Для цього в кімнаті є телевізор з ігровою приставкою, м'які крісла та дивани, музична аудіо система, конференц-стіл з електромережею де можна зручно підзарядити мобільний телефон та підключити ноутбук, стіл для гри в шахи. Кімната оздоблена живими квітами та орнаментами з українськими краєвидами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх