Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Народ не вмер й нікому не скорився! Ми пишемо історію землі!

Добавлено: 24.02.2019 Переглянуто: 926


23 лютого 2019 року курсанти факультету Телекомунікаційних систем відвідали українську прем'єру документальної стрічки "Хто напише нашу історію" у приміщенні Національного музею історії України, в рамках світової прем'єри фільму, приуроченої до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту з подальшим обговоренням подій з істориками.

"Хто напише нашу історію" – це документальний фільм, знятий за книгою, яка побачила світ ще у 2007 році. Фільм знімали багато років. В Україні його показали англійською з українськими титрами.

Цей фільм про супротив, який тільки могли чинити євреї під час окупації. Коли німці окупували Варшаву, на той час там проживало 300 тисяч євреїв. Згодом нацисти створили там закрите гетто, куди довозили євреїв з інших країн. В закритому гетто проживало більше ніж півмільйона осіб. Історик-єврей Емануель Рінґельблюм народився в Тернопільській області. У Польщі він створив групу людей, які документували усе, що відбувалося навколо. Потім цю інформацію вони змогли передати до Лондона.

Пам'ятаймо нашу історію! Ми маємо не допустити такого ніколи!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх