Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Першість з футзалу серед вищих навчальних закладів міста Києва

Добавлено: 22.02.2019 Переглянуто: 1171


21 лютого 2019 року у спортивному комплексі КНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч з футзалу студентської першої ліги міста Києва між курсантами ВІТІ та студентами Національного університету імені Тараса Шевченка.

Збірна команда нашого інституту здобула переконливу перемогу з рахунком 5:1, голи забивали: Лук’яненко Руслан – 16 курс, Тимофєєв Павло – 38 курс, Савчук Денис – 17 курс, Ніжинський Антон - 14 курс та воротар нашої команди Олександр Макаренко - 15 курс. Команда нашого інституту показала свою силу, терпіння, міць та волю до перемоги саме завдяки цим факторам ми виграли зустріч і гідно відстояла честь нашого інституту. Завдяки цьому наша команда і далі посідає друге місце в турнірній таблиці збірних команд з футзалу вищих навчальних закладів міста Києва.

Нагадаємо, що команда нашого інституту відправляється на чемпіонат Збройних Сил України серед Вищих навчальних закладів в місто Харків. Побажаємо збірній команді успіхів, сили, терпіння та тільки перемоги.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх