Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсова підготовка офіцерів технічного забезпечення військ зв’язку

Добавлено: 22.02.2019 Переглянуто: 1080


З 4 по 18 лютого на кафедрі Технічного та метрологічного забезпечення факультету інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут були проведені курси підвищення кваліфікації офіцерів технічного забезпечення військ зв’язку.

В ході проведення курсів з офіцерами проводилися заняття щодо особливостей ведення документації з питань організації експлуатації та списання техніки зв’язку, вдосконалено практичні навички з експлуатації сучасних засобів зв’язку та електроживлення. Офіцери оновили свої знання з організації системи електроживлення в інтересах військових підрозділів в умовах ведення бойових дій. Також в ході проведення курсів були розглянуті питання автотехнічного забезпечення військових частин, що на сьогоднішній день є актуальною і важливою задачею.

Вітаємо всіх випускників курсу з успішним завершенням навчання та отриманням Свідоцтв про підвищення кваліфікації!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх