Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті інформаційних технологій відбувся захист атестаційних курсантами ІV курсу

Добавлено: 21.02.2019 Переглянуто: 1100


Четвертокурсники факультету інформаційних технологій, які здобувають ступінь вищої освіти «бакалавр» успішно завершили захист атестаційних робіт.

Так, на кафедрі Комп’ютерних інформаційних технологій факультету Інформаційних технологій екзаменаційною комісією, головою якої призначений начальник зв'язку ВМС – заступник начальника штабу зі зв'язку та інформатизації Командування ВМС ЗСУ капітан 1 рангу Вадим Кутигін, в ході захисту кваліфікаційних робіт курсантами 25 курсу було перевірено рівень науково-теоретичної та практичної підготовки за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки.

За словами голови комісії курсанти продемонстрували здатність самостійно розв’язувати актуальні науково-технічні завдання.

За результатами захисту атестаційних робіт в кращу сторону було відзначено роботи курсантів: Богуцького В.В., Баюри А.І., Гнатовського В.О., Трояна Р.С., Гелети Д.Р.Б.

Колектив факультету Інформаційних технологій щиро вітає курсантів з успішним захистом. Бажаємо всім натхнення та наснаги, нових звершень, впевненості у своїх силах та професійного зростання!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх