Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Науково-практичний семінар «Філософське розуміння сучасної гібридної війни»

Добавлено: 20.02.2019 Переглянуто: 1070


Сьогодні людство стоїть перед викликом гібридних війн. Саме такі війни породжують формування нового гібридного світу, або, точніше, – гібридного світоустрою. І ми мусимо адекватно відреагувати на цей виклик.

19 лютого 2019 року на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбувся науково-практичний семінар на тему «Філософське розуміння сучасної гібридної війни».

В проведенні семінару прийняли участь науково-педагогічні працівники кафедри військової підготовки і кафедри загальної тактики.

Під час семінару обговорювалися питання врахування уроків «гібридної війни» у секторі безпеки й оборони України, переосмислення загальних підходів до підтримання національної безпеки України з метою приведення його у відповідність до нових викликів і загроз, особлива увага приділялась питанням вдосконалення структури і змісту навчальних дисциплін на кафедрах з врахування уроків «гібридної війни».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх