Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ тестують навчальний он-лайн курсу з питань запобігання і протидії корупції в Міністерстві оборони України та Збройних Силах України

Добавлено: 19.02.2019 Переглянуто: 1069


В рамках співпраці ВІТІ ім. Героїв Крут та НУОУ ім. І. Черняховського курсантами п'ятого курсу факультету інформаційних технологій проведено тестування розробленого Науковим центром проблем запобігання корупції у секторі безпеки та оборони Національного університету оборони України імені Івана Черняховського навчальний он-лайн курсу з питань запобігання і протидії корупції в Міністерстві оборони України та Збройних Силах України.

Метою навчального он-лайн курсу є надання основних теоретичних знань з питань запобігання та протидії корупції для забезпечення базового рівня обізнаності та усвідомлення на рівні, необхідному для виконання службових обов'язків.

Курсанти випускники 2019 року провели апробацію змістовного наповнення онлайн курсу, зазначили недоліки та надали представнику центру, лейтенанту Клюшину Володимиру пропозиції щодо покращення курсу, подальшого розвитку курсу і програмної платформи.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх