Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Шана та пам'ять скрізь роки – 101-ша річниця Дня створення інституту

Добавлено: 27.01.2019 Переглянуто: 2590


Маємо за честь повідомити Вам про інновацію та новий формат нашого навчального закладу.

29 січня 2019 року ми відзначаємо 101 річницю з Дня створення інституту. З приводу початку відліку існування інституту з 29 січня 1918 року велось багато дискусій, було проведено безліч пропозицій та обговорень.

Хочемо відзначити, що Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут є сучасним українським навчальним закладом. Разом нам є ким і чим пишатись! Ми маємо незабутню, свою історію!

Сучасне керівництво, офіцерський, науково-педагогічний та курсантський особовий склад навчального закладу – всі разом ми хочемо відійти від шаблонів та стереотипів з приводу відзначення Дня інституту як дня, що святкують веселощами, концертами, та застіллями.

Інституту є що святкувати – це щорічно грандіозний випуск лейтенантів, військова присяга, коли наші вихованці здобувають перемоги у різнорівневих конкурсах та змаганнях. Але не цей день! Адже справжня історія інституту та почесне найменування імені Героїв Крут переформатовує наше бачення до річниці дня створення інституту.

МИ ШАНУЄМО і ПАМЯТАЄМО всіх, завдяки кому ми можемо подякувати, що Україна є тут і зараз, єдина та неподільна. Протягом довгих років українське військо сумлінно виконує свій обов’язок - захищає свій народ, і буде захищати надалі!

З часу присвоєння Президентом України у 2018 році Військовому інституту телекомунікацій та інформатизації почесного найменування «імені Героїв Крут», проведено багато кропіткої роботи. Змінено символіку інституту, введено в дію почесні нагрудні знаки інституту для курсантів, офіцерів та науково-педагогічних працівників інституту . Велика подяка Інституту національної пам’яті України, які підтримали нас та привели до бажаного результату – Днем створення Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, віднині і назавжди, вважається 29 січня 1918 року, День увічнення пам’яті самопожертви молодого покоління за незалежність України, День подвигу в ім’я своєї держави.

Тож ми не маємо права ридати і нарікати на долю, ми повинні, згадуючи січневі події в Україні, пишатись українським вояцтвом - ТАКА НАША НОВА ФІЛОСОФІЯ.

29 січня 2019 року ми запрошуємо всіх випускників та всіх причетних до інституту, разом вшанувати тих, хто навчаючись у стінах нашого славетного навчального закладу поклав своє життя у бою з більшовиками під станцією Крути та тих, хто загинув за незалежність України на Сході у запеклій боротьбі з російськими окупантами.

Будемо щиро раді, якщо ви приєднаєтесь до нашої великої родини у цей знаменний день!

Слава українським воїнам!

Слава Україні!

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

полковник              Є. Степаненко

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх