Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Військового коледжу змагалися у турнірі з міні футболу

Добавлено: 09.01.2019 Переглянуто: 1128


На базі спортивного комплексу Головного управління Національної поліції у Полтавській області з метою підвищення спортивної майстерності, фізичної підготовленості, пропаганди здорового способу життя та закріплення товариських відносин між учасниками змагань відбувся Відкритий турнір з міні футболу.

В даному турнірі з міні футболу приймали участь шість команд. Спортсмени, які захищали честь своїх команд не збирались поступатись один одному до останніх секунд матчів, демонструючи свою спритність, влучність та силу.

Команда Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут за підсумками змагань посіла друге місце.

Слід зазначити, що військовослужбовці-гравці Військового коледжу здобули СРІБЛО на цих змаганнях не лише завдяки власній високій фізичній підготовленості, футбольній майстерності та систематичним тренуванням, а й внаслідок активної, емоційної та шаленої підтримки вболівальників – товаришів по навчанню та службі!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх