Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Добавлено: 01.01.2019 Переглянуто: 2462


Шановні офіцери, сержанти, солдати та працівники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Міцного вам здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя; гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача! Бажаю, щоб ваша праця завжди була потрійною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими! Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирний, а Різдво Христове наповнює серце любов'ю, надією і вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнення, миру і злагоди у ваших сім’ях.

З повагою, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Степаненко Є.О.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх