Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Воїна не можна жаліти, ним слід пишатися!

Добавлено: 29.12.2018 Переглянуто: 1173


28.12.2018 року курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації мали змогу перебувати на лекції викладача української академії лідерства військового капелана УГКЦ Андрія Зелінського. Отець Андрій провів цікаву та різнобічну лекцію на тему «Етос воїна».

Під час півторагодинної бесіди ним були відкриті питання доктрини лідерства; життєвої філософії Збройних Сил України; сучасних цінностей воїна, що набувають нормативних аспектів у побуті та життєдіяльності підрозділів, а також їх національно - патріотичного виховання.

Отець Андрій переконав курсантів на прикладі армій світу в основах ґрунтування військового лідерства, самопожертви, відданості та відповідальності за свої рішення.

Головними висновком та тезисом даної лекції стало уміння перетворювати поразку на нову перемогу, але командою, маючи незламний дух та віру у щасливе майбутнє наших Збройних Сил!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх