Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з успішним захистом кандидатської дисертації

Добавлено: 28.12.2018 Переглянуто: 1397


Колектив інституту щиро вітає старшого викладача кафедри Транспортних мереж факультету Телекомунікаційних систем, майора ПОГРЕБНЯК Людмилу Михайлівну з успішним захистом дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.06 – Інформаційні технології.

Захист відбувся 26 грудня 2018 року у Спеціалізованій вченій раді Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Науковий керівник: доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки працівник ЗСУ Науменко Микола Іванович.

Це результат старання і завзяття, працьовитості й самовіддачі, сили волі і твердості духу. Бажаємо успішного втілення нових творчих досягнень та здійснення професійних планів, натхнення та наснаги для майбутніх наукових пошуків. Життєвих успіхів та наступних перемог!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх