Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Випускні випробування на 5 курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації інституту

Добавлено: 22.12.2018 Переглянуто: 1099


Комплексним випусковим екзаменом у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації закінчується підготовка на 5 курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів прийнятих на військову службу за контрактом, які закінчили кафедри військової підготовки і не мають досвіду військової служби та військовослужбовців рядового та сержантського складу з вищою освітою.

Підготовка була організована та проводилася в польових умовах – на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту (смт. Семиполки), за новою 3-х модульною системою, яка включає: індивідуальну загальновійськову, індивідуальну фахову та колективну фахову підготовки.

Офіцери та військовослужбовці рядового та сержантського складу під час навчання на заключному етапі військовослужбовці у складі підрозділів на практиці відпрацювали у складі екіпажів нормативи за спеціальністю: розгортання комплексних апаратних зв’язку, бойового застосування засобів проводового, радіо, супутникового та транкінгового зв’язку. Усі заняття проводилися на розгорнутій техніці в польових умовах та з використанням тактичного фону для виконання навчальних завдань.

Комплексний випусковий екзамен розпочався із виконання випускниками вправи контрольних стрільб. Випускники курсів показали високі результати, старанність та наполегливість. Далі випускники складали теоретичну та практичну складову загальновійськової, тактико-спеціальної та фахової підготовки.

Останнім випробуванням для офіцерів за призовом та майбутніх “молодших лейтенантів” виконанням військовослужбовцями нормативів та навчальних завдань із застосування сучасних систем та засобів зв’язку.

Бажаємо слухачам 5 курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації успішно скласти випусковий екзамен, а військовослужбовцям рядового та сержантського складу з вищою освітою отримати отримали військове звання «молодший лейтенант».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх