Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Увага! Затверджені Правила прийому до Військового інституту та Військового коледжу сержантського складу

Добавлено: 20.12.2018 Переглянуто: 1366


Начальником Військового інституту телекомунікацій та інформатизації затверджені Правила прийому до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у 2019 році.

Особливості прийому у 2019 року:

 На навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра за державним замовленням на перший курс денної форми навчання приймаються, за власним бажанням, громадяни України, які здобули повну загальну середню освіту, професійно-технічну або вищу, відповідають установленим вимогам проходження військової служби, та успішно пройшли конкурсний відбір, а саме:

  • особи з числа цивільної молоді та ліцеїсти віком від 17 до 30 років, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання;
  • резервісти та військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу – віком до 30 років;
  • військовослужбовці військової служби за контрактом віком до 30 років, які не мають військових звань офіцерського складу.

    Особи з числа цивільної молоді та ліцеїсти, які виявили бажання вступити до Військового інституту, у період з 01 січня до 01 червня 2019 року подають особисто заяву до районного (міського) військового комісаріату за місцем реєстрації для оформлення особової справи кандидата на навчання.

    У разі звернення вступника до начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут після завершення термінів оформлення особових справ військовими комісаріатами, інститут має право самостійно оформити справу вступника.

    Вступник подає копію сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, виданого у 2017, 2018 та 2019 роках, крім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. Оцінки з англійської, французької, німецької та іспанської мов приймаються сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2018 та 2019 років

    Перелік конкурсних предметів у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (вступних екзаменів)

    1. Українська мова та література.

    2. Математика.

    3. Фізика або Іноземна мова, або Історія України. (122 Комп’ютерні науки, 125 Кібербезпека, 126 Інформаційні системи та технології, 172 Телекомунікації та радіотехніка).

    3. Фізика або Іноземна мова, або Історія України, або Географія (253 Військове управління (за видами збройних сил), 255 Озброєння та військова техніка).

    Кількість балів для допуску до конкурсного відбору:

    Спеціальність 125 Кібербезпека - Математика не менше 130 балів.

    Спеціальність 122 Комп'ютерні науки, 126 Інформаційні системи та технології - Математика не менше 120 балів.

    Детальна інформація: Вступ до Військового інституту - 2019

    Детальна інформація: Вступ до Військового коледжу сержантського складу ВІТІ - 2019

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх