Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кафедра військової підготовки інституту провела День відкритих дверей

Добавлено: 15.12.2018 Переглянуто: 1055


Для студентів закладів вищої освіти м. Києва, які здобувають ступінь вищої освіти “бакалавр” та “магістр”, кафедра військової підготовки інституту підготувала та провела День відкритих дверей.

Інститут за традицією гостинно прийняв у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом. У цей день відвідувачі мали змогу особисто поспілкуватися з керівництвом інституту та кафедри військової підготовки.

Присутні отримали вичерпну інформацію щодо особливостей підготовки за програмою офіцерів запасу, порядку роботи відбіркової комісії у 2019 році, військово-облікових спеціальностей, за якими здійснюється підготовка на кафедрі, а саме:

  • Організація захисту інформації та кібернетична безпека в інформаційно-комунікаційних системах (державне замовлення).
  • Застосування змішаних з’єднань, військових частин і підрозділів (крім підрозділів і військових частин зв’язку та радіотехнічного забезпечення авіації) (державне замовлення).
  • Спеціальний зв'язок. Контроль за режимом секретності.
  • Математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем.
  • Експлуатація та ремонт наземної апаратури радіозв’язку різної потужності.
  • Технічне забезпечення функціонування автоматизованих систем управління.
  • Експлуатація та ремонт автомобільної техніки і гусеничних тягачів.
  • Соціальна психологія.

    Відвідувачі ознайомилися з матеріально-технічною базою кафедри військової підготовки та поспілкувалися з викладачами кафедри. Гості побачили сучасні засоби зв’язку, безпілотні літальні апарати і зброю, яка зараз використовуються в районі проведення ООС, і на якій навчаються майбутні офіцери.

    Зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що все молодих людей прагне здобути фахову військову освіту в галузі інформаційних та телекомунікаційних технологій, пов’язати своє майбутнє із справою захисту нашої держави.

    Запрошуємо на навчання!

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх