Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти інституту прийняли участь у заходах військово-патріотичного виховання учнів ліцеїв Києва

Добавлено: 07.12.2018 Переглянуто: 970


Напередодні Дня Збройних Сил України курсанти Військового інституту завітали до середніх навчальних закладів Києва, де провели зі школярами уроки мужності та заходи військово-патріотичного виховання.

Так, 5 грудня курсанти інституту приймали участь у проведенні військово-спортивних змагань між командами учнів 3-6 класів з різних гуртків Клубу центру військово-патріотичного та спортивного виховання молоді "Десантник". Учні змагалися на першість з найкращого проведення одного дня з життя солдат. Конкурси з швидкого одягання в військову форму, кращої фізичної вправи, листа до матері та спритності на «смузі перешкод». Курсанти в ролі незалежних суддів та допомоги у проведенні заходу.

6 грудня курсанти провели агітаційну роботу серед учнів 10-11 класів Києво-Печерського ліцею №171 "Лідер". Спілкуючись із молоддю, майбутні офіцери розповіли про особливості та переваги служби у війську, а також про навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. У свою чергу юнаки та дівчата ставили курсантам різноманітні запитання щодо особливостей виконання українськими воїнами завдань у зоні ООС, про озброєння та забезпечення, вимоги до кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах тощо.

З учнями ігри с учнями 4 та 2 класів були проведені ігри. Всі діти були в захваті від розповідей курсантів та активно приймали участь в обговоренні питань про військове життя.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх