Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З Днем Збройних Сил України!

Добавлено: 06.12.2018 Переглянуто: 1075


Шановні панове генерали і офіцери, прапорщики і старшини, сержанти і солдати, працівники Збройних Сил України! Шановні ветерани Збройних Сил України! Бойові друзі!

Двадцять сім років новітньої історії українського війська – це тернистий шлях від становлення, спроб знищення до вагомих досягнень, міжнародного та всенародного визнання.

Сьогодні Збройні Сили України перебувають в авангарді боротьби українського народу проти російської збройної агресії. Досвід боїв на сході України під час ООС вкотре довів, якою важливою фігурою на полі бою був і залишається офіцер - зв’язківець. Саме від його компетентності, професіоналізму, патріотизму, сили духу залежить не тільки результат битви, а й життя солдат. Зв'язок це серце управління. Сотні випускників Інституту захищали чи захищають Україну від російської агресії. Двадцять п’ять його вихованців нагороджені орденами та медалями, а генерал-майор Максим Шаповал відзначений Зіркою Героя посмертно. П’ятнадцять офіцерів – випускників та викладачів військового закладу загинули на фронті. Слава Героям! Вони назавжди залишаться в пам’яті наших серцях.

Спільними зусиллями офіцерів, курсантів, працівників Збройних Сил України наш інститут і в подальшому буде готувати справжніх захисників України. Є усі підстави для впевненості, що наступні роки і десятиліття стануть для закладу часом нових звершень, перемог і досягнень. З нагоди свята висловлюю щиру вдячність всьому особовому складу нашого інституту та його структурним підрозділам за сумлінне виконання службового обов’язку, вірність Військовій присязі та високу громадянську позицію. У цей урочистий день бажаю всім військовослужбовцям, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та вдачі на шляху реалізації усіх планів і задумів!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

імені Героїв Крут

полковник Є.О. СТЕПАНЕНКО

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх