Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Індивідуальна загальновійськова підготовка військовослужбовців курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації

Добавлено: 04.12.2018 Переглянуто: 2683


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації продовжується навчання військовослужбовців на курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Черговим етапом набуття практичних навичок і умінь навчальними групами курсів військової підготовки осіб сержантського (старшинського) складу з вищою освітою та курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації для осіб офіцерського складу призваних із запасу було проведення занять з тактичної, розвідувальної, інженерної підготовки, підготовки з РХБЗ, тактичної медицини та вогневої підготовки.

На виконання вимог щодо покращення польової виучки частина практичних занять проводилась у нічний час. Так на заняттях з розвідувальної й інженерної підготовки та підготовки з РХБЗ військовослужбовці, які навчаються на курсах, відпрацьовували питання інженерного обладнання позиції підрозділу, маскування техніки та захисту від хімічної і запалювальної зброї.

З метою якісної підготовки військовослужбовців були проведення заняття з виконання вправи з метання ручних гранат у пішому порядку та вправи навчальних стрільб з АК-74.

В рамках співпраці з військовими лікарями Української військово-медичної академії були проведені практичні заняття з тактичної медицини за програмою підготовки курсу бійця-рятівника.

Надалі слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації чекає модуль фахової підготовки на сучасних засобах зв’язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх