Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти-зв’язківці підтримали військових моряків!

Добавлено: 04.12.2018 Переглянуто: 1857


4 грудня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на урочистому шикуванні підняли прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України на підтримку українських військових моряків, захоплених 25 листопада російською ФСБ в Керченській протоці.

Військовослужбовці інституту пишаються екіпажами українських кораблів «Яни Капу», «Бердянськ» та «Нікополь», проти яких росіяни зухвало порушили норми міжнародного гуманітарного права, застосували зброю і захопили у полон.

Військові зв’язківці вважають дії українських моряків у протистоянні агресору прикладом мужності, витримки і патріотизму для особового складу Збройних Сил України і всього українського народу.

За рішенням загальних зборів особового складу військового інституту прапор ВМС ЗС України буде майоріти на плацу вишу до тих пір поки наші моряки не повернутися з російського полону на Батьківщину.

Тримайтеся, ми з вами, ми один екіпаж, разом переможемо! За нами правда! З нами Бог! Слава Україні!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх