Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«Ми щит і меч твій, Україно»

Добавлено: 03.12.2018 Переглянуто: 1113


Щорічно 6 грудня в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні сили України»  відзначається День Збройних сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у кривавих війнах та конфліктах від Київської Русі і до нашого часу.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії.  Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність важливіші за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві.

Із нагоди 27 річниці Збройних Сил України в Бібліотеці ВІТІ імені Героїв Крут відкрита виставка «Ми щит і меч твій, Україно», присвячена мужнім захисникам Батьківщини.

Щиро вітаємо з Днем Збройних Сил України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх ваших мрій та МИРУ! Запрошуємо Вас відвідати виставку, яка розміщена на абонементі.

З повагою колектив Бібліотеки!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх