Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо переможців у Всеармійському конкурсі “Кращий винахід року”

Добавлено: 28.11.2018 Переглянуто: 1694


28 листопада 2018 року на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил України проведено Всеармійський конкурс “Кращий винахід року”.

Конкурс проводиться щорічно з метою популяризації винахідницької діяльності серед військовослужбовців і працівників Збройних Сил України, залучення військових винахідників до використання результатів інтелектуальної праці в повсякденній діяльності військових частин, військових навчальних закладів, установ Збройних Сил України, Міністерства оборони України та оборонно-промислового комплексу України, а також для виявлення перспективних розробок і привертання до них уваги вітчизняних інвесторів і підприємців. В цьому році для участі в Конкурсі надійшла 181 заявка.

Третє місце в номінації “Техніка зв’язку” посів Патент України № 128248 від 10.09.2018 “Пристрій для заглушення засобів передачі, реєстрації та приймання інформації”, авторами якого є співробітники нашого інституту ХОРОШКО Володимир Олексійович – науковий співробітник наукового центру зв’язку та інформатизації інституту, полковник КУЗАВКОВ Василь Вікторович – начальник кафедри побудови телекомунікаційних систем факультету телекомунікаційних систем, підполковник КАЛАНТАЄВСЬКА Світлана Володимирівна – ад’юнкт науково-організаційного відділу інституту.

Переможців нагороджено дипломом ІІІ ступеня та грошовою премією.

Вітаємо кращих винахідників нашого інституту і віримо, що їх творча енергія буде сприяти розвитку науки у військах зв’язку Збройних Сил України. Невичерпного Вам натхнення та прагнення до нових відкриттів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх