Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Наукова взаємодія майбутніх офіцерів як запорука національної безпеки України

Добавлено: 27.11.2018 Переглянуто: 1176


23 листопада 2018 року представники нашого інституту взяли участь у IV Всеукраїнській курсантсько-студентській науково-практичній конференції «Національна безпека України: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення», що відбулася на базі Військової академії (м. Одеса). Основною метою конференції було залучення курсантів і студентів до обговорення актуальних наукових та практичних проблем у сфері забезпечення національної безпеки України та визначення підходів до вирішення порушених питань, враховуючи досвід проведення ООС на сході України.

Розпочалась науково-практична конференція пленарним засіданням, де проводилось заслуховування керівництва Військової академії, курсантів та студентів за визначеною тематикою. Далі проводились секційні засідання за 16 напрямками. Зокрема, курсант кафедри Автоматизованих систем управління факультету «Інформаційних технологій» старший солдат А.М. ДНІПРОВСЬКА (науковий керівник – підполковник О.Я. СОВА) та курсант кафедри Радіозв’язку факультету «Телекомунікаційних систем» молодший сержант І.О. РУБАН (науковий керівник – полковник О.В. ЖУК) виступили з доповідями на секції №7 «Проблеми використання сучасних інформаційних технологій у воєнній сфері та сфері безпеки державного кордону».

Під час проведення конференції її учасники, представники різних родів військ, навчальних закладів та спеціальностей, мали змогу обмінятися досвідом, результатами своїх досліджень та проявили зацікавленість науковою і науково-технічною діяльністю, обговорили перспективні наукові ідеї та шляхи подальшої співпраці для реалізації нових наукових проектів за передовими та високотехнологічними напрямками розвитку озброєння і військової техніки.

За відгуками організаторів конференції, наші курсанти продемонстрували високий рівень підготовки та гідно представили Військовий інститут. Варто зазначити, що участь представників нашого інституту в таких конференціях є систематичною адже кожного року в навчальному закладі з’являється велика кількість новітніх наукових розробок і прикладається максимум зусиль для подальшого впровадження їх  в службово-бойову діяльність військ зв’язку.

Завершилась конференція прийняттям рішення щодо розглянутих питань та врученням сертифікатів найбільш активним учасникам, серед яких і курсанти нашого інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх