Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Досвід професіоналів у майстерність команди з футзалу інституту

Добавлено: 26.11.2018 Переглянуто: 949


24 листопада збірна команда нашого інституту з футзалу відвідала тренування команди екстра-ліги з футзалу «КАРДИНАЛ» з м. Рівне, яке проходило в спортивному залі Центрального спортивного клубу Збройних Сил України.

Курсанти мали можливість подивитись тренування професіоналів, поспілкуватись з головним тренером та гравцями команди «Кардинал». Головний тренер команди Станіслав Гончаренко Заслужений тренер України,який шість разів вигравав чемпіонат та кубок України з командами «ІНТЕРКАС» м. Київ та «ЕНЕРГІЯ» м. Львів, входив у тренерський штаб збірної України, з якою ставав віце-чемпіоном Європи 2001 та бронзовим призером чемпіонату світу 2002 року.

Команда «КАРДИНАЛ» готувалася до гри з командою «ХІТ»зі столиці, яка відбулася в суботу 25 листопада, в спортивному залі ЦСК ЗСУ. Наша збірна команда з футзалустала також свідком цього видовищного матчу, який закінчився перемогою столичної команди «ХІТ» з рахунком 3-2.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх