Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Профорієнтаційна робота щодо вступу до ВІТІ у навчальних закладах Полтавської області

Добавлено: 25.11.2018 Переглянуто: 1002


Військовослужбовці інституту продовжують цілеспрямовано та злагоджено проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Військового інституту телекомунікацій та Військового коледжу сержантського складу та інформатизації імені Героїв Крут. Так, на протягом тижня у Полтавській області проведена військово-професійна орієнтація військовослужбовців та цивільної молоді щодо вступу на навчання у 2019 році. Профорієнтаційна робота організовувалась сумісно з районними філіями Полтавського обласного центру зайнятості.

Майбутні абітурієнти були проінформовані про діяльність Військового інституту телекомунікацій та Військового коледжу сержантського складу та інформатизації імені Героїв Крут, переваги навчання та перелік спеціальностей. Старшокласників зацікавила інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням за такими спеціальностями як Кібербезпека та Комп’ютерні науки.

Після проведення профорієнтаційної роботи у навчальних закладах були розміщенні агітаційні оголошення, надані інформаційні буклети, представники інституту обмінялися з керівництвом навчальних закладів реквізитами для подальшої співпраці.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх