Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 24.11.2018 Переглянуто: 1321


24 листопада у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов День відкритих дверей. Провідний навчальний заклад гостинно прийняв цивільну молодь з Києва та різних областей України, ліцеїстів Київського та Чернігівського військових ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, які мають наміри у майбутньому отримати військову освіту. Бажання відвідати цей навчальний заклад виявило майже 200 осіб.

Потенційних курсантів зустрів заступник начальника військового інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко, який зазначив, що навчальний заклад готує військових фахівців тактичної ланки у галузі телекомунікацій та інформатизації, як для всіх видів Збройних Сил України, так і для інших військових формувань.

Офіцери ВІТІ ознайомили гостей з навчально-матеріальною базою інституту, розповіли про умови вступу та за якими спеціальностями здійснюється підготовка курсантів.

Окрім цього, для гостей провели екскурсію по спеціалізованим навчальним класам, де курсанти вивчають сучасні засоби зв’язку, вчаться програмуванню і впровадженню інтелектуальних інформаційних технологій для створення новітніх систем накопичування, переробки, збереження інформації та систем управління військами та зброєю з урахуванням досвіду проведення ООС на сході країни.

У свою чергу, начальники кафедр розповіли про особливості підготовки курсантів за тією чи іншою спеціальностями.

.- До речі, після закінчення інституту випускник отримує, крім офіцерського звання лейтенант, військову та цивільну спеціальність. Це престижно, адже людина зможе себе комфортно почувати й у цивільному житті після завершення служби – зазначив заступник начальника інституту з навчальної роботи.

Також гості оглянули казармені приміщення, їдальню та заклади для культурного і фізичного розвитку курсантів. Під час екскурсії по музею навчального закладу юнаків та дівчат ознайомили з історію створення та формуванням цього славетного навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх