Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Набуття практичних навичок і умінь з вогневої підготовки та тактичної медицини офіцерами за призовом

Добавлено: 21.11.2018 Переглянуто: 1149


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації продовжуються трьохмісячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів призваних із запасу. Більше 100 випускників, серед яких, між іншим, 10 військовослужбовців-жінок після їх закінчення продовжать проходження служби у бойових та навчальних підрозділах, частинах військ зв’язку ЗС України.

Підготовка триває на базі батальйону забезпечення навчального процесу військового інституту під керівництвом досвідчених керівників і науково-педагогічних викладачів.

З метою якісної підготовки військовослужбовців, які навчаються на курсах проведено першу вправу навчальних стрільб з АК-74 з офіцерським складом за призовом та сержантським (старшинським) складом з вищою освітою.

Також, у ході польових занять військовими лікарями Української військово-медичної академії проведені практичні заняття з військово-медичної підготовки (тактичної медицини) «Курс бійця-рятівника». Під час занять військовослужбовці відпрацювали навички з проведення евакуації поранених із зони бойового зіткнення до місця надання кваліфікованої медичної допомоги, отримали досвід та практичні навички з використання засобів зупинки кровотечі, надання медичної допомоги при гострому порушенні дихання, накладання джгутів та пов’язок.

Співпраця двох вишів - ВІТІ та УВМА дозволяє значно покращити процес підготовки офіцерів з тактичної медицини.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх