Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Чемпіонат Збройних Сил України з гирьового спорту серед військових навчальних закладів Міністерства оборони України

Добавлено: 18.11.2018 Переглянуто: 1316


13-15 листопада 2018 року в м. Житомир пройшов чемпіонат Збройних Сил України з гирьового спорту. В цих змаганнях прийняли участь близько 80 кращих спортсменів-гирьовиків з військових навчальних закладів Міністерства оборони України.

До збірної команди нашого інституту увійшли військовослужбовці інституту та військового коледжу сержантського складу. Найкращий результат в нашій збірній показав старший викладач – начальник фізичної підготовки і спорту ВКСС ВІТІ майор Феніч Ростислав, який у запеклій боротьбі (13 спортсменів у ваговій категорії «до 95 кг», серед яких 6 майстрів спорту України з гирьового спорту) виявив чемпіонську силу і витривалість, спортивну майстерність під час поштовху та ривка 24-х кілограмових гир, став Чемпіоном Збройних Сил України.

Збірна команда інституту захистила честь вишу! Так тримати!

Але розхолоджуватись ніколи, потрібно готуватись до майбутніх змагань. Через рік команда інституту з гирьового спорту знову буде мірятись силами з найсильнішими спортсменами ЗС України. Тож тренерам збірної: капітану Непомнящему та майору Фенічу разом з курсантами необхідно пройти нелегкий шлях підготовки та тренувань щоб досягти бажаного успіху та у командному заліку зайняти 1 місце. Тому ми виберемо гасло: Одне тренування – це крок вперед, одне пропущене тренування – два кроки назад.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх