Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Система національно-патріотичної підготовки на кафедрі загальної тактики

Добавлено: 15.11.2018 Переглянуто: 1239


В системі національно-патріотичної підготовки та з метою продовження практики військово-патріотичного виховання майбутніх офіцерів, доцентом кафедри загальної тактики працівником ЗСУ Бірюковим П.В. 15 листопада 2018 року було організовано перегляд курсантами 3-го курсу факультету телекомунікаційних систем художнього фільму Сергія Лозниці “Донбас”.

Картина, яка знята за реальними подіями в окупованих Донецьку і Луганську, складається з тринадцяти епізодів про життя громадян України на непідконтрольній території та викликає неоднозначну реакцію глядачів, проте відображає реальну гротескну картину злодіянь окупаційної влади. На Канському кінофестивалі в цьому році фільм отримав нагороду за кращу режисерську роботу в номінації “Особливий погляд”.

Спільна участь курсантів та науково-педагогічного складу в системі національно-патріотичної підготовки сприяє зміцненню курсантського колективу, встановленню позитивної атмосфери та психологічного розвантаження в час, вільний від навчальних занять.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх