Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

XІ науково-практична конференція у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 09.11.2018 Переглянуто: 1828


8-9 листопада 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбулася XІ науково–практична конференція присвячена питанням розвитку телекомунікаційних систем та мереж спеціального призначення та їх застосування в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Участь у заході взяли представники наукового центру, факультетів та кафедр інституту, структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, вищих військових навчальних закладів та інших військових формувань, представники промисловості, фірми виробники сучасного телекомунікаційного обладнання, науковці та дослідники.

Відкриваючи науково-практичну конференцію начальник військового інституту полковник Євген Степаненко, зазначив, що сьогодні у військах відбувається стрімкий перехід засобів зв’язку на нові стандарти та створюються сучасні системи кібербезпеки.

В рамках роботи конференції фахівцями інституту та представниками підприємств: ТОВ “Радіо Сатком Груп”, ТОВ “АВТОР”, ТОВ “Сек’юр Сервіс”, групою компаній МУК, компанією “Soliton Control Systems”, ТОВ “НВУ”, ТОВ “ІНФОЗАХИСТ”, ТОВ “ДОЛЯ І КО. ЛТД”, ПАТ “Інститут інформаційних технологій”, ТОВ “ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД”, LLC “HUAWEI Ukraine”, КБ “Логіка”, ТОВ “С3-Холдинг”, ТОВ “ЗМ-Україна”, ТОВ “ПРОСАТ”, ТОВ “СТАР ВІЖН” та іншими була організована виставка сучасних телекомунікаційно-інформаційних засобів, комплексів, систем спеціального призначення.

Учасники науково-практичної конференції упродовж двох днів обговорювали теоретичні і практичні результати наукових досліджень та визначення їх перспективних напрямів з питань створення автоматизованої системи управління зв’язком, потужної системи захисту та кібербезпеки.

Під час заходу учасники також обговорили та проаналізували результати й досвід застосування зразків вітчизняної та зарубіжної техніки зв’язку, яка надійшла у підрозділи Української армії впродовж останніх років та широко використовуються в операції Об’єднаних сил.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх