Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

“Талановита людина – талановита у всьому”

Добавлено: 08.11.2018 Переглянуто: 1265


“Талановита людина – талановита у всьому”. Із цим твердженням ми погоджуємося кожного разу, коли відкриваємо для себе черговий талант людини. Курсанти нашого інституту є яскравим прикладом цьому.

6–8 листопада 2018 року у стінах Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся VII Всеукраїнський турнір з історії, у якому взяла участь команда Інституту у складі курсантів першого та третього курсів кафедри “Автоматизованих систем управління” факультету “Інформаційних технологій” Дяченко Анастасії, Юхимчука Дмитра (І курс) та Корольова Олексія (ІІІ курс).

Серед 44 команд професійних істориків та істориків-любителів з усієї України команда ВІТІ здобула місце у півфіналі. Курсанти гідно представили рідний Alma Mater, продемонструвавши глибокі знання з історії України та світу, загалом. Молоді науковці вільно володіли науковою історичною термінологією, із легкість опонували та рецензували виступи команд-конкурентів, не залишаючи їм шансів на перемогу.

Найкращими словами на підтвердження цього були слова членів журі, зокрема, доктора історичних наук, професора, завідувача кафедри історії культури та методики навчання гуманітарних дисциплін Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Кривошеї І.І.: “Якщо військовослужбовці України так знають історію – у країни є майбутнє”!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх