Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери Військового інституту телекомунікацій та інформатизації проводять агітаційні заходи з вихованцями військових ліцеїв

Добавлено: 27.10.2018 Переглянуто: 1046


26 жовтня офіцери та курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відвідали Київський військовий ліцей імені Івана Богуна.

Під час зустрічі з представниками інституту юнаки дізналися про історію навчального закладу, спеціальності підготовки та особливості вступу до нього. Викладач кафедри Комп'ютерних інформаційних технологій Олександр Власенко розповів про особливості підготовки військових програмістів, а викладач кафедри Автоматизованих систем управління Олександр Симоненко про велику потребу Збройних Сил України у фахівцях з комп'ютерних мереж та кібербезпеки.

З виступів курсантів інституту ліцеїсти дізналися про причини які спонукали юнаків та хлопців поступити до нашого славетного вишу, про особливості навчання та побуту в інституті.

— Проводячи подібні заходи, ми надаємо максимальну інформацію про наш заклад, надаємо рекламно-інформаційні матеріали та запрошення на Дні відкритих дверей інституту. Ліцеїсти не приховували свого позитивного враження від побаченого, - повідомив помічник начальника навчального відділу інституту Владислав Власов.

Наприкінці візиту офіцери та курсанти від імені командування вишу побажали ліцеїстам бути гідними продовжувачами бойових традицій, добре здати ЗНО та висловив побажання побачити вихованців ліцею в погонах курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх