Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ефективна профорієнтаційна робота щодо вступу у ВІТІ – запорука успішного виконання державного замовлення у 2019 році

Добавлено: 24.10.2018 Переглянуто: 1132


Військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації продовжують агітаційну діяльність містами України.

Так, 23 жовтня 2018 року агітаційна група інституту відвідала Десяту міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» та Восьму міжнародну виставку освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Під час відвідування курсанти інституту надали відвідувачам рекламно-інформаційні матеріали та запрошення на Дні відкритих дверей інституту.

Згідно плану проведення професійної орієнтації молоді начальник кафедри комп’ютерних інформаційних технологій полковник Сергій Любарський провів зустріч з близько з випускниками Військово-морського ліцею та Одеського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, під час якої знайомили молодь з порядком вступу до військового вишу та можливістю стати справжніми кібервоїнами і кращими програмістами.

Представник факультету бойового застосування систем управління і зв’язку молодший лейтенант Шевчук відвідав Кременчуцький ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та прийняв активну участь у XVII Міжрегіональній виставці “Освіта та кар’єра”. Головною метою заходів - надання майбутнім кандидатам на навчання у ВІТІ допомоги у виборі військової спеціальності, що найбільше відповідає його здібностям.

Представник навчального відділу інституту майор Владислав Власов провів зустріч із заступниками директорів загальноосвітніх навчальних закладів Печерського району. Під час заходу представник інституту розповів про спеціальності підготовки, особливості навчання та надав рекламно-інформаційні матеріали.

Під час проведення профорієнтаційної роботи офіцери та курсанти вишу надають вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії 2019 року; перелік спеціальностей, підготовка за якими здійснюється у ВІТІ та ВКСС ВІТІ; перелік конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО; документи необхідні для вступу; умови проживання та особливості навчального процесу у провідному військовому виші України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх