Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 20.10.2018 Переглянуто: 1251


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Провідний виш з підготовки військових фахівців за пріоритетними напрямками захисту інформації та кібернетичної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах за традицією гостинно приймав у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом.

Під час зустрічі заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко розповів, що навчальний заклад готує фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації як для всіх видів Збройних Сил України, так і для інших військових формувань. що основна увага у навчальному закладі приділяється підготовці військових фахівців, які здатні вести бойові дії у кібернетичному просторі. – Ми акцентуємо увагу на підготовці фахівців з інформаційної боротьби, тобто протидії в кібернетичному просторі. Вони будуть забезпечувати захист інформаційної інфраструктури держави (автоматизованих систем, інформаційно-телекомунікаційних систем та мереж, інформаційних ресурсів тощо) від негативного впливу супротивника.

По-друге,- це планування й реалізація спеціальних операцій у кібернетичному просторі для досягнення інформаційної переваги над противником. Також відвідувачі мали змогу особисто поспілкуватися з керівництвом інституту, викладачами, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з навчально-матеріальною базою інституту, побутом курсантів. Присутні отримали вичерпну інформацію щодо умов вступу у 2019 році, переліку спеціальностей за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти та особливостей проходження навчання у нашому виші.

Варто зазначити і про те, що з початком російської агресії проти України у навчальному закладі були введені нові дисципліни. Це, зокрема, основи військового управління, у тому числі штабні процедури НАТО, бойова система виживання воїна, тактична медицина та бойове застосування безпілотних авіаційних комплексів. Також курсанти опановують елементи бойової армійської системи (БАРС).

Окрім цього, для майбутніх абітурієнтів викладачі інституту провели екскурсію по кафедрам, сучасним спеціалізованим класам і розповіли про особливості підготовки фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації, продемонстрували сучасні засоби зв'язку, зброю, які зараз використовуються в ООС.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх