Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ

Добавлено: 15.10.2018 Переглянуто: 1318


Профорієнтаційна робота

12 жовтня 2018 року на території археологічного комплексу «Сторожові могили» проводилося свято районного масштабу присвячене Дню захисника України та Українського козацтва. З цього приводу, та згідно плану проведення роботи з військово-професійної орієнтації військовослужбовців та цивільної молоді щодо вступу на навчання до Військового коледжу сержантського складу та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації для проведення профорієнтаційної роботи до м. Чутове був відряджений начальник навчального курсу майор Шкода В.А. та курсанти ВКСС ВІТІ. Курсанти прийняли активну участь в організації концертної програми та показали прийоми рукопашного бою і виступили з піснею «Марш нової армії».

На зустрічах були присутні вчителі шкіл які викладають дисципліну «Захист Вітчизни» та розповсюджені агітаційні оголошення по всіх районних школах, центрі зайнятості та освіти. На заходах школярі проявляли зацікавленість в навчанні у нашому Інституті.

Кубок України з військово-спортивного «бойового двоєборства»

12-13 жовтня 2018 відбувся Кубок України з військово-спортивного (розділ «бойове двоєборство») у місті Полтава (в програму якого входили стрільба з пневматичної зброї та рукопашний бій), де приймали участь близько 60-ти учасників з громадських організацій, силових структур, закладів вищої освіти з Кіровоградської, Сумської, Полтавської, Київської, Черкаської та Житомирської областей.

Курсант ВКСС ВІТІ Жунь Віктор приймав участь в цих змаганнях у ваговій категорії «до 70 кг», який показав добрий результат.

На змаганнях в ролі члена суддівської колегії була присутня курсант коледжу Кроленко Анжела, яка має другу суддівську категорію з військово-спортивних багатоборства

Урочистості до Дня захисника України

14 жовтня 2018 року о 11.00 год. відповідно до рішень Адміністрації Президента України в місті Полтава на Театральній площі Полтавською обласною державною адміністрацією спільно з командуванням військових частин Полтавського гарнізону були проведені урочистості до Дня захисника України. Святкування розпочалося переглядом відеопоздоровлення Президента України.Вихованці Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою склали Клятву ліцеїста, а військовослужбовці гарнізону виконали стройову пісню «Марш нової армії». Завершилося дійство заохоченням кращих військовослужбовців керівниками Полтавської обласної державної адміністрації, які також вручили командирам військових частин цінні подарунки. Захід традиційно завершився урочистим проходженням парадних розрахунків особового складу.

Кращі військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в кількості 60 чоловік також прийняли участь у даному військово-патріотичному заході, з честю впоравшись із виконанням «Маршу нової армії» та урочистим маршем. Офіцери коледжу: старший викладач циклової комісії з експлуатації військових засобів зв’язку підполковник Поляков О.Л., начальник навчального курсу майор Шкода В.А, викладач циклової комісії із загальновійськових дисциплін майор Хайло Р.О. за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня захисника України отримали від Полтавської обласної державної адміністрації почесні грамоти. Після закінчення заходу у курсантів викликало почуття гордості за приналежність до людей, які обрали собі долю служити Україні, людей, які сьогодні на фронті, людей, які зупинили російську навалу і щодня продовжують ризикувати життям – за спокій як в мирній частині України, так і у всій Європі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх