Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Колектив Військового інституту вперше у своїй історії презентував власні наукові здобутки під час міжнародної виставки «Зброя та безпека»

Добавлено: 13.10.2018 Переглянуто: 1492


В Києві в період з 09 по 12 жовтня 2018 року відбулася міжнародна виставка «Зброя та безпека» у ній взяли участь делегації з 16 країн світу, зокрема зі США, Туреччини, Пакистану, Польщі, Австрії.

Вперше на такому заході та вперше за свою історію Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації прийняв участь ще і в якості учасника. Колектив винахідників інституту, презентував власні наукові здобутки не на папері, а вже як то кажуть «наживо» в тілі, залізі.

Так було представлено фрагмент сенсорної MASH мережі спеціального призначення який, як в програмному плані так і в апаратному безпосередньо від початку і до кінця реалізована, силами і засобами інституту, такі мережі не є чимось новим в світі, але в нашій країні реалізовано власними силами вперше.

Також був представлений програмний продукт за допомогою якого реалізована система захвату, ідентифікації та супроводження динамічних цілей, робота якого була продемонстрована на БПЛА мультироторного типу зібраного власними силами який є не єдиним зразком, а одним із зразків на яких курсанти інституту навчаються опановуючи дисципліну «Бойове застосування безпілотних авіаційних комплексів», також був продемонстрований БпЛА-ретранслятор власного виробництва на якому реалізовані питання електро-магнітної сумісності безпосередньо телекомунікаційного та авіаційного обладнання без взаємного впливу.

Все представлене на виставці зацікавило певне коло відвідувачів з якими сподіваюсь разом із інститутом вдасться у близькому майбутньому реалізувати амбіції науковців задля захисту нашої держави. Слава Україні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх